Opis
tuna v olivnem olju koščki
Olivno oljea – Rumenoplavuti tun
Zakaj Tuno Vicente Marino?
Ker se uporablja meso Rumenoplavutega tuna 100% iz ulova v Atlantskem oceanu-sveže obdelana in vložena.
Odlična rešitev za hitro kosilo ali večerjo, ki ni zahtevna, a je še vedno bogatega okusa in nasitna. Odličen protagonist čudovitih solat skozi vse leto ali ob kuhani zelenjavi, kot so krompir, stročji fižol ali cvetača.
PINNA GIALLA TUNA se lovi z ribiško palico (brez vlečnih mrež, ki lahko poškodujejo druge vrste rib) na enem najbolj znanih morskih območij (takoj za Sredozemskim morjem).
V Kantabrijskem morju, na območju ob baskovski obali severne Španije, znotraj Biskajskega zaliva, predeluje pa jo podjetje Vicente Marino, ki je v tem sektorju vrhunsko in se že tri generacije ukvarja izključno s to dejavnostjo.
Osnovne značilnosti so surovina z izjemno kakovostno in hranilno vrednostjo, preprosta predelava samo s kuhanjem v pari ter dodajanje morske soli in vrhunskega oljčnega olja.
Sestavine: Tuna (Thunnus albacares), olivno olje, sol
Bruto teža:3x 80 g
Neto teža: 3x 52 g
Vicente Marino uporablja samo sveže meso tune iz ulova v Atlantskem oceanu.