Opis
bela tuna fileti v olivnem olju
Olivno olje – Beli tun – Ročno obdelano
Polni fileji belega tuna, predelani izključno ročno, brez dodane maščobe, primerni za nizkokalorične diete.
Beli tun se lovi z ribiško palico (brez vlečnih mrež, ki lahko poškodujejo druge vrste rib) na enem najbolj znanih morskih območij (takoj za Sredozemskim morjem).
V Kantabrijskem morju, ki leži ob baskovski obali severne Španije, znotraj Biskajskega zaliva, predeluje pa jih podjetje Vicente Marino, odlična družba v tem sektorju, ki se že tri generacije ukvarja izključno s to dejavnostjo in je postala absolutni protagonist.
Osnovne značilnosti so surovina z izjemno kakovostno in hranilno vrednostjo, preprosta predelava samo s kuhanjem v pari ter dodajanje morske soli in vrhunskega oljčnega olja.
Ker se uporablja meso Belega tuna 100% iz ulova v Atlantskem oceanu-sveže obdelana in vložena
Sestavine: Tuna (Thunnus alalunga),olivno olje, sol
Bruto teža:225 g
Neto teža: 160 g
Vicente Marino uporablja samo sveže meso tune iz ulova v Atlantskem oceanu.