Opis
fileti rumenoplavutega tuna v lastnem soku
V lastnem soku – Rumeno plavuti tun
Polni fileji tune, predelani izključno ročno, brez dodane maščobe, primerni za nizkokalorične diete.
Pinna Giala tuna se lovi z ribiško palico (brez vlečnih mrež, ki lahko poškodujejo druge vrste rib) na enem najbolj znanih morskih območij (takoj za Sredozemskim morjem), v Kantabrijskem morju, ki leži ob baskovski obali severne Španije, znotraj Biskajskega zaliva, predeluje pa jih podjetje Vicente Marino, odlična družba v tem sektorju, ki se že tri generacije ukvarja izključno s to dejavnostjo in je postala absolutni protagonist.
Osnovne značilnosti so surovina z izjemno kakovostno in hranilno vrednostjo, preprosta predelava samo s kuhanjem v pari ter dodajanje morske soli v lastnem soku.
Ker se uporablja meso Rumenoplavutega tuna 100% iz ulova v Atlantskem oceanu-sveže obdelana in vložena
Sestavine: Tuna (Thunnus albacares), voda, sol
Bruto teža:195 g
Neto teža: 140 g
Vicente Marino uporablja samo sveže meso tune iz ulova v Atlantskem oceanu.