Opis
losos fileti v olivnem olju
Olivno olje – Ročno obdelano in vloženo sveže meso lososa
Sestavine: Losos, olivno olje, sol
Polni fileji Lososa, predelani izključno ročno, brez dodane maščobe, primerni za nizkokalorične diete.
Losos se lovi z ribiško palico (brez vlečnih mrež, ki lahko poškodujejo druge vrste rib) na enem najbolj znanih morskih območij (takoj za Sredozemskim morjem), v Kantabrijskem morju, ki leži ob baskovski obali severne Španije.
Znotraj Biskajskega zaliva, predeluje pa jih podjetje Vicente Marino, odlična družba v tem sektorju, ki se že tri generacije ukvarja izključno s to dejavnostjo in je postala absolutni protagonist. Osnovne značilnosti so surovina z izjemno kakovostno in hranilno vrednostjo, preprosta predelava samo s kuhanjem v pari ter dodajanje morske soli in vrhunskega oljčnega olja.
bruto teža:150 g
neto teža: 100 g
Vicente Marino uporablja samo sveže meso Lososa iz ulova v Atlantskem oceanu